NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Tuesday, February 14, 2012

Mainan tidur ke???



Aku tak tahu nak mulakan camne......yang pasti di kala aku menaip post ni,memang kepala otak,fikiran dan hati aku tak tenteram.Aku takut,serba salah,bingung,tak keruan semuanya bercampur baur. Entahlah,mungkin mainan tidur atau mungkin juga petunjuk buat aku.
Aku tak nak ceritakan.(kang nanti adalah tu nak mengata baik tak yah buat post kalau tak nak crita,kan).Bukan macam tu,hingga ke saat ini pun aku rasa nak critakan kat semua orang apa mimpi aku tu,tapi aku tak berdaya.Memang nak keep it to myself je.Mungkin bila aku dah dapat jawapannya aku akan share dengan korang.Belum tiba masanya,tapi mimpi ini benar2 memberikan impa yang amat dalam kepada aku hinggakan sedar dari tidor aku rasa seolah-olah mimpi tu baru je terjadi dalam dunia sebenar.

AKU BETUL-BETUL TAKUTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!

Dan juga aku cuma kongsikan mimpi aku ni pada seseorang yang pastinya aku rasa dia mampu bagi penjelasan atau mungkin pendapat atau mungkin bimbingan kepada aku.Yang pasti orang itu bukan lah suamiku. Bukan membelakangi suami,tapi macam aku cakap tadi belum masanya nak kongsi kan pada sesiapa kecuali kepada orang yang aku rujuk tu.

AKu harap takde lah mimpi tu datang lagi. Aku tengah memboyot ni,sedara2 dari tido,aku rasa macam perut aku hilang.N masa pegang perut rasa macam takde gerakan.Memang aku cuak sebab dah ada sejarah sebelum ni dan aku memang tak nak benda tu berulang lagi.Minta dijauhkan lah.Biarlah bayi ni selamat lahir dan merasa hidup dunia akhirat.



AKU BINGUNG............:-(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...