NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Monday, February 13, 2012

R.I.P Whitney Houston







Ahad lepas,after bawa anak2 pergi mandi manda tu,kitorang balik tghari tp before 12 memang dah sampai rumah.Tu yang aku sempat tengok JJCM dan Melodi tu..Masa Melodi tu aku tengok si Awal lak yang jadi host..'Aik,dah bertukor ke host nye???'...First tu dia cakap sesi ucapan takziah tu kan...Bila dia sebut je ''rst in peace, Whitney Houston'.aku macam terkedu jap.Mata aku terbeliak ni as if si Awal tu cakap depan aku,maksud dia ada depan mat tercongok bagitahu aku berita tu.
Takdelah nak nangis bagai kan,tapi memang terkejut lah.Satu kehilangan besar pada industri seni dunia.Takde weiiiii yang dapat kalahkan sora si Whitney.Skali dia taritk tu,hah..........Terkedu,ternganga,terbisu smua kejap.
Nak kata aku membesar dengan lagu-lagu dia,takde juga.Tapi aku minat sebahagian besar lagu-lagu dia.Cerita bodyguard yang dok orang cakap2 tu aku memang tak pernah tengok.Ntah,memang aku bukan peminat besar,cuma kenal dia melalui lagu,dan last sekali aku tengok dia di tv masa dia kena interview dengan Oprah,masa tu dia buat comeback.Tengok macam sihat benor ler ruponye.
Tapi,nama pun ajal kan.Yang hidup pasti menemui mati. Sekarang ni diorang tak nak dedahkan sebab kematian.Maybe....maybe sebab dadah or alkohol...Tak mustahil bagi aku sebab ex-husband dia si Bobby tu memang penyumbang utama dia ni ketagih dadah. Pastu cinta mati ya amat.

Kesian dengan anak diorang.Terkontang kanting camtu je. ...


Yang pasti,lagu-lagu dia will be always my favourite..

I will always love you


Enjoy the video all....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...