NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Tuesday, March 20, 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Assalamualaikum dan selamat petang.




Okey, kenal tak sapa kat atas tu??BEN ASHAARI k...Tadi baca kat blog dia pasal segmen ni... Jadi,nak join jugak...Tak kira...:-)

Kalau korang nak join jugak,klik ye kat atas tu..

Dipendekkan cerita,segmen ni minta ceritakan sikit pasal blog aku dan kenapa aku berblogging.

Blog aku ni sekadar jadi tempat aku meluahkan apa saja yang ada dalam fikiran aku,apa yang jadi dalam hidup aku,keluarga aku,dan juga keadaan di persekitaran aku yang diselangselikan mungkin dengan info yang kita boleh gunapakai,amalkan untuk kehidupan kita. Kira nya ni macam diari aku lah. Tempat meluah perasaan.

Mungkin sama juga dengan yang lain-lain,tapi mungkin dari penyampaian,intipati yang nak disampaikan itu tidak sama. Mungkin berguna pada aku,tak berguna pada orang kan.

Kenapa berblogging? Minat tu timbul sejak aku melahirkan anak yang ketiga. My princess. Kenapa? Tiada jawapan. Sungguh. Minat tu datang macam tu je. Kalau ada yang follow,syukur sangat,takde pun itu bukan agenda utama aku. Biar lah yang follow tu atas kerelaan hati ye. Aku pun masih baru dan banyak lagi nak dibelajari.


Itu je lah kot. Sudi-sudi ye singgah ke blog saya.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...