NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Thursday, March 22, 2012

Tah takde keja agaknya

Serius memang orang macam ni takde keje.

Sibuk nak follow orang kat sana sini.
Blog dia.
Twitter dia.
Facebook dia.
Macam-macam lagilah kan.


Yang aku pelik,biar benar kau takde keje nak stalk orang pastu cuba untuk menjadi dia sampai kau sanggup nak jual nama orang lain,buat account under nama orang lain last-last nya kau terkantoi sendiri. Seriesly,kau memang psiko.

Apa ko takde identiti ke sampai nak buat naya,fitnah orang lain semata-mata nak bagi kepuasan kat diri ko sendiri?

Last-last ko yang penat sebab asyik nak jadi orang lain.


Tak salah pun ko nak follow sapa,tapi sampai ke tahap nak ambik hak orang and claimed benda tu kau punya dengan cara ko ubah sikit-sikit,tak bermaksud benda tu akan jadi ko punya.

Kalau iyepun,bagi kredit lah kan. Semua orang ada idola masing-masing n aku rasa ko ni dah jadi sewel sebab sibuk nak menjadikan diri ko idola kepada diri ko sendiri. Which is very kesiannnnnn deh lo.....

Aku respect blogger femes itu sebab kuat hati nak siasat benda yang sebenarnya.

Nasib ko lah kan, padan muka.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...