NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Saturday, April 21, 2012

Lambatnyaaaaaaaaaaa

Aku rasa semua yang keja gomen dah tak sabar nak tunggu next week sebab kenaikan gaji baru akan masuk beserta arrears sekali kan...


For sure, aku antara salah seorang tu.Memang dah tak sabar, sebab nak beli barang-barang baby. Semua tak beli lagi ni. Tup-tup aku terberanak next week ni,mampusssssssssssssss.

Harapnya, semua yang menanti tu belanja dengan berhemah ye. Memang seronok tengok banyak yang masyukkkkkkkkkkkk tapi tanpa sedar kita akan habiskan dengan seronoknyaaaaaaaaaaaaaaa jugak.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...