NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Wednesday, May 9, 2012

MEI yang padat

Every year kan MEI memang adalah bulan yang aku tunggu. Sebab bulan ni paling banyak orang yang nak diraikan. Lepas sorang,sorang lagi sampai dah tak tahu nak buat apa kan.

Tahun ni pun sama jugak tapi lebih bermakna sebab selain dari besday aku, aku tengah tunggu kelahiran si baby ni yang due date nya 31.05.2012 tetapi disebabkan aku ni asyiklah overdue, jadi tak mengharap sangat lah kan.

Tapi aku asyik pujuk dia keluar on my birthday. :-)

Nak tahu brapa banyak keraian di bulan Mei ni.....Ni aku list kan...

1.05.2012-Birthday mak mertua aku

05.05.2012-Birthday mak aku

10.05.2012-Mother's day (ntah betul ke idak date tu)

12.05.2012-Anniversary parents aku

14.05.2012-Birthday pak mertua aku

26.05.2012-Birthday kak ipar aku

28.05.2012-BIRTHDAY AKU.....saja nak bagi highlight kan.....

29.05.2012-Birthday anak buah aku lak..(ye ke????yang pasti bulan Mei jugak dia ni)


Banyak kan??Takde lah aku kata banyak sampai beratus-ratus nak dicelebrate tapi itu dah kira banyak sebab tak henti-henti sambutan tu.


Jadi tahun ni disebabkan mak usu aku  belah bapak aku nak kawen on 01.06.2012, so kitorang decide nak buat celebration besar-besaran untuk bulan ni. Tambah pulak yang si kakak ipar aku tu ngandung jugak,pun sama due date dengan aku. Kawtimmmmmmmmmmmmmmmm sangat masa buat baby...Hehehheheheh.

Date yang dipilih untuk celebration on 28.05.2012...:-p....Adalah dimaklumkan bukan aku ye yang pilih date tu,tapi kakak sulung aku iaitu mak kepada anak buah aku tu.

Nanti aku buat entry ye pasal blast celebration ni.... Can't wait for the day and still counting days for the baby....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...