NUFFNANG

Yang Memfollow Kamek

Wednesday, November 6, 2013

Rasa macam nak stop jer

Korang dah tengok ke video tu?Aku belum lagi, belum kuasa ler nak tengok. Malas pun ye jugak. Mengikuti perkembangan pasal jer..jer ni kat FB je...Macam banyak jerrrrrr org asyik up status jer..jer kan

kebelakangan ni aku rasa aku tak okey dengan keja sekarang lah...Bosan pun ye, rimas pun ye.

Aku nak cari keja yang boleh buatkan aku bergerak ke sana kesini kesinun kesitu...Aku suka kerja yang banyak bergerak, cari barang, menaip dan membaca.itu yang aku suka.

Masalahnya kerja aku sekarang ni langsung tidak menjurus ke arah yang aku suka. Kebanyakan masa hanya duduk diam sebab takde keja. Rasa macam tak berinovasi langsung. Syik berhibernasi jerrrr ..#dahmacamberuangpulak

Korang ada ker keja yang aku nak cari tu? #yoyoanjerakuni

Aku pernha terfikir jugak nak buka bisnes kek kecil-kecilan or jual kuih muih ker hantar kat orang kan, tapi kekangan masa tu.Balik nanti dah sibuk dengan anak-anak. Malam-malam sibuk pulak dengan laki nak menggentel..eh...hehehheheheheh.

Tapi memang betullah aku ada plan nak buat kek, sebab aku dulu pernah belajar vokasional.Sekarang ni dah kolej vokasional kan.Kenapa lah dulu2 taknak tukarkan ke kolej ni??Hisssshhhhh

Korang tak caya??Tak caya sudah. Memang dulu aku pernah belajar di vokasional kat Sarawak. Ambik jurusan katering. Belajar masak-masak, buat jualan, masak kek. Banyak benda aku belajar. Sebut je, pejam mata pun dapat masak. Dululahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bukan sekarang.

Sekarang ni sibuk ngan benda lain especially anak-anak, tapi serius aku cakap ke tulis ni, memang ada niat nak stop keja sekarang.

Bilakah masa itu akan tiba??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...